Υλικα υαλωσης

ενωτικα υαλοπινακα

ενωτικα υαλοπινακα

Είναι κατασκευασμένα από  PVC και επιτρέπουν σε ένα υαλοπίνακα να καθίσει πάνω στο άλλο χωρίς επικάλυψη. Ιδιαίτερα κατάλληλο για χρήση με σκληρυμένο γυαλί. Διατίθεται σε πράσινο, μαύρο, λευκό και γραφίτη.

Mήκος 6εκ.

λαστιχο Τ

λαστιχο Τ

Ένα μαύρο  τμήμα σε σχήμα  T που γλιστρά στο πίσω μέρος της πόρτας για να γεμίσει κάθε χώρο μεταξύ της πόρτας και του πλαισίου.

σιλικονη

σιλικονη

Διατίθεται σε μαύρο, λευκό ή άχρωμο και ιδανικό για τις επισκευές έκτακτης ανάγκης, το συγκολλητικό μπορεί να εφαρμοστεί σε βρεγμένες και στεγνές επιφάνειες  σε αλουμίνιο, μέταλλο, χάλυβα, τα περισσότερα πλαστικά, ξύλο, πλακάκια και τούβλα, διαρκεί μέχρι 25 έτη.

νεοπρεν

νεοπρεν

Το Nεοπρεν  είναι ένα λάστιχο φούσκα- μαξιλάρι που έχει μεγαλύτερη αντοχή στον άνεμο. Έχει διάρκεια ζωής πάνω από 15 χρόνια. Διατίθεται σε μαύρο ή γκρι, θα πρέπει να περαστεί μέσα στο προφίλ του αλουμινίου όπου θα τοποθετηθούν τα τζάμια πριν από τη συναρμολόγηση.

Αυτό έχει σχεδιαστεί ειδικά για να ταιριάζουν σε όλα τα Θερμοκήπια Simpas.

μαστιχα

μαστιχα

Μια λωρίδα (γκρι) σχηματίζει ένα παρέμβυσμα μεταξύ του γυαλιού και του πλαισίου του θερμοκηπίου. Αυτό πάχους 6mm beading εύκαμπτο μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για να αντικαταστήσει άλλα ελαστικά παρεμβύσματα και είναι ανθεκτικό, πολύ ευέλικτο και κατάλληλο για τους περισσότερους κατασκευαστές των θερμοκηπίων.