Θερμαστρες

θερμαινομενο καλωδιο

θερμαινομενο καλωδιο

Το έδαφος σε ένα θερμοκήπιο χρειάζεται χρόνος για να ζεσταθεί φυσικά, αλλά με ένα θερμαινόμενο καλώδιο  του εδάφους κάποιος θα είναι σε θέση να φυτέψει νωρίτερα και να αυξήσει καλύτερα τη σοδεια.
Το θερμαινόμενο καλώδιο έχει μήκος 3μετρα και είναι 5 εκατοστά  εντός της άμμου.

Θερμαστρα παραφινης BIG RED 2.5KW

Θερμαστρα παραφινης BIG RED 2.5KW

Αυτός είναι ένας πολύ ισχυρός και  εύκολος τροπος θερμανσης του θερμοκηπίου και συνιστάται για τα θερμοκήπια με ελαχιστο μεγέθος 3μετρα x 2.4μετρα. Αυτή η θερμάστρα είναι οικονομικη και θα καίει συνεχώς για 16 ώρες με ένα γέμισμα. Η χωρητικότητά του είναι 4,0 λίτρα με ισχύ από 2.5KW.

Θερμαστρα αεριου με μπλε φλογα 1,9KW

Θερμαστρα αεριου με μπλε φλογα 1,9KW

Η μπλε φλόγα είναι 1.9kW και δεν χρειάζεται καμία παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. H θερμοστατικά ελεγχόμενη θερμάστρα αερίων του θερμοκηπίου έρχεται πλήρης με εύκαμπτο σωλήνα και ρυθμιστή και είναι αρκετά ισχυρό ώστε να θερμάνει το μεγαλύτερο φάσμα των θερμοκηπίων, όπως 3μετρα x 6μετρα.

Θερμαστρα παραφινης SUPER WARM 5

Θερμαστρα παραφινης  SUPER WARM 5

Ιδανικό για μεγαλύτερα θερμοκήπια ή για πιο συγκεντρωμένη χρήση σε ένα θερμοκήπιο μέχρι 5 τετραγωνικών μέτρων, το Super Warm 5 διαθέτει ένα 4.5 λίτρων ρεζερβουάρ χωρητικότητας που θα καίει συνεχώς για ένα εντυπωσιακό 3,5 ημέρες σε ένα γέμισμα.

Ηλεκτρικη θερμαστρα TROPIC 2KW

Ηλεκτρικη θερμαστρα TROPIC  2KW

Το ανθεκτικό πλαστικό περίβλημα θέρμανσης έχει σχεδιαστεί για την ασφαλή λειτουργία. Με 1KW και 2KW ρυθμίσεις, ο θερμαντήρας έχει ένα μοναδικό διπλό θερμοστάτη λειτουργία με ένα εύρος θερμοκρασίας από μια ρύθμιση stat παγετού από 5 ° C έως 40 ° C (40 ° - 104 ° F). Κατά τη χειμερινή περίοδο, για λόγους θέρμανσης, ο θερμοστάτης έχει ρυθμιστεί για να προκαλέσει θερμότητα όταν η θερμοκρασία πέφτει κάτω από μια καθορισμένη θερμοκρασία. Ο ανεμιστήρας του καλοριφέρ μπορεί να ρυθμιστεί είτε να απενεργοποιήσετε με τα θερμαντικά στοιχεία ή να τρέχει συνεχώς. Το καλοκαίρι, για ψυκτικούς σκοπούς, ο θερμοστάτης μπορεί να ρυθμιστεί να τρέχει τον ανεμιστήρα για να κυκλοφορεί ο αέρας, η ψύξη όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει πάνω από μια θερμοκρασία. Αυτή η συμπαγής θερμάστρα είναι αρκετά ισχυρό για να θερμάνει ένα θερμοκήπιο μέχρι 3μετρα x 2,5μετρα

Ηλεκτρικη θερμαστρα MONTANA 2KW

Ηλεκτρικη θερμαστρα MONTANA 2KW

Η θερμοστατικά ελεγχόμενη   θερμάστρα  είναι ιδανική  όχι  μόνο να ζεσταινει το θερμοκηπίο σας τον  παγετό, αλλά και για να διασφαλίσουμε μια σταθερή ροή του αέρα. Είναι ένας θερμαντήρας 2.0KW με εξοικονόμηση ενέργειας επιλογή 1.0KW παραγωγή θερμότητας και διαθέτει μια λειτουργία το καλοκαίρι που είναι ικανή να διατηρήσει το θερμοκηπίο δροσερό.