Εξυπνες λυσεις

ετικετες σποριοφυτων

ετικετες σποριοφυτων

Οι ετικέτες είναι ξύλινες και είναι μια οικονομική, αποδοτική και έξυπνη λύση  για να ονομάσετε τα  φυτά σας.

Μέγεθος συσκευασίας: 50τεμαχια

κορδονι

κορδονι

Πράσινο και μπεζ κουβάρι  - περίπου 150 μέτρα μήκος.

μαρκαδορος

μαρκαδορος

Ανεξίτηλος μαρκαδόρος

συλλεκτης γρασιδιου κ φυλλων

συλλεκτης γρασιδιου κ φυλλων

Κάνει τη συλλογή από φύλλα και αποκόμματα χλόης γρήγορη και απλή, ενώ προστατεύει τα χέρια σας. Αυτά τα υπερμεγέθη χέρια είναι μια μεγάλη βοήθεια γύρω από τον κήπο και το θερμοκήπιο.

φαρασι μεγαλο

φαρασι μεγαλο

Ένα σοβαρό κ  χρήσιμο εργαλείο το οποίο είναι  σχεδιασμένο για εξωτερική χρήση και είναι ιδανικό για την τακτοποίηση του θερμοκηπίου σας. Κατασκευάζεται από ανακυκλωμένο πολυπροπυλένιο και διατίθεται σε πράσινο.
Διαστάσεις

Μήκος: 55 εκατοστά
Πλάτος: 49 εκατοστά
Ύψος: 15 cm

σεσουλα

σεσουλα

Μια  εύχρηστη σέσουλα διατίθεται σε σκούρο πράσινο.

φυτευτηρι

φυτευτηρι

Το ξύλινο φυτευτήρι  είναι ιδανικό για τη φύτευση των σπόρων προς σπορά και τα μικρά φυτά με μεγάλη ακρίβεια. Το συνολικό μήκος είναι 18 εκατοστά και έρχεται πλήρης με μια δερμάτινη λαβή. Το φυτευτήρι  έρχεται με 1 εκατοστό διαβαθμίσεις.

πιρουνα χειρος

πιρουνα χειρος

Με αιχμές 8cm για να αντέξουν τις σκληρές καλλιέργειες.
Συνολικό μήκος 29cm

μυστρι χειρος

μυστρι χειρος

Ευρεία βαθύ πιάτο για μέγιστο φορτίο.
7 εκατοστά πλάτος, 30 εκατοστά συνολικό μήκος.

ψαθα

ψαθα

Εξασφαλίζει μια σταθερή παροχή νερού σε γλάστρες, φυτά και δίσκους σπόρου και χρησιμεύει ως ένα αυτόματο σύστημα ποτίσματος, ώστε τα φυτά να απορροφούν το νερό. Παρέχει μια παροχή νερού και κρατά τα φυτά υγρά . Περιλαμβάνει τριχοειδή επίστρωση, πολυαιθυλένιο Liner και τα φιτίλια.
Διαστάσεις:

2.5m x 0.62m

κουτι αποθηκευσης σπορων

κουτι αποθηκευσης σπορων

Συλλέγουν,  οργανώνουν και  αποθηκεύουν σπόρους από τη φύτευση σε μηνιαία βάση, σε αυτό το κομψό κουτί αποθήκευσης. Έρχεται πλήρης με ξύλινο μολύβι, μηνιαία διαχωριστικά και πέντε ειδικούς Φάκελους αποθήκευσης σπόρων. Τα χερούλια το καθιστούν εύκολο για τη μεταφορά γύρω από το υπόστεγο κήπων. Διατίθεται σε Μπορντώ  ή μπλε πετρόλ.

Πλάτος: 28cm
Βάθος: 20cm
Ύψος: 16cm

πλαστης χαρτιου

πλαστης χαρτιου

Μεγάλη διασκέδαση για ενήλικες και παιδιά, ο πλάστης χαρτιού σας δίνει τη δυνατότητα να μετατρέψει λωρίδες παλιά εφημερίδα σε γλάστρες για τα φυτά. Αυτό το απλό kit επιτρέπει στους κηπουρούς να κάνουν γλάστρες από παλιά εφημερίδα. Το χαρτί αγγειοπλάστης κάνει γλάστρες 4 εκατοστά πλάτος / βάθος 5 εκατοστών και είναι ιδανικό για τους σπόρους και γλάστρες μέχρι μικρά δενδρύλλια.

ξυλινοι δισκοι σπορων

ξυλινοι δισκοι σπορων

Παραδοσιακοί δίσκοι  σπόρων πεύκου, που κατασκευάζεται από μη επεξεργασμένο πεύκο για να εξασφαλίσει τη μη μόλυνση των τροφίμων και τάβλες για την αποχέτευση.


Μικρός δίσκος:

Μήκος: 22,5 εκατοστά
Πλάτος: 17,5 εκατοστά
Ύψος: 7cm


Μεγάλος Δίσκος:

Μήκος: 38,5 εκατοστά
Πλάτος: 24 εκατοστά
Ύψος: 8cm

γλαστρες για βοτανα

γλαστρες για βοτανα

Κρατήστε τα αγαπημένα βότανα στο περβάζι του παραθύρου της κουζίνας. Προ-τυπωμένο με βασιλικό, μαϊντανό και το θυμάρι, αλλά κάθε ετικέτα μπορεί να γραφτεί, είναι ιδανικό για γλάστρες με φυτά απο σούπερ μάρκετ. Διατίθεται σε ένα πανέμορφο κρεμ χρώμα
Πλάτος: 34 εκατοστά
Βάθος: 12 εκατοστά
Ύψος: 12 εκατοστά

καθισμα

καθισμα

Ένα εξαιρετικά πρακτικό προϊόν του θερμοκηπίου, το 47 λίτρων δοχείο είναι ιδανικό για την αποθήκευση λιπάσματος και των εργαλείων, ενώ είναι χρήσιμο και σαν κάθισμα. Είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο πολυπροπυλένιο και είναι διαθέσιμο σε πράσινο μόνο.

Διαστάσεις:
Μήκος: 37 εκατοστά
Πλάτος: 28cm
Ύψος: 56 εκατοστά

κουτι θερμοκηπιου

κουτι θερμοκηπιου

Κρατήστε τους σπάγκους, τις ετικέτες σας,, τους σπόρους, αποκόμματα του θερμοκηπίου. Διαθέτει μια χρήσιμη λαβή μεταφοράς και διαιρείται σε τμήματα για να κρατήσει τα προϊόντα χώρια. Αξεσουάρ που δεν περιλαμβάνονται.

Πλάτος: 28 εκατοστά
Βάθος: 20 εκατοστά
Ύψος: 17,5 εκατοστά

δοχειο βοτανων

δοχειο βοτανων

Αυτό το πολύ ελκυστικό δοχείο βότανων  έχει  αυτό-πότισμα με τέσσερα αφαιρούμενα δοχεία  για ατομική φύτευση. Υπάρχει μια δεξαμενή νερού για εύκολη συντήρηση για βεράντες κουζίνες, ή θερμοκήπια.

 

κρεμαστρα ξηρανσης βοτανων

κρεμαστρα ξηρανσης  βοτανων

Η κρεμάστρα χρησιμοποιείται για την ξήρανση φρέσκων βότανων που καλλιεργούνται στο σπίτι ώστε να μπορούν να αποθηκευτούν και να χρησιμοποιηθούν όλο το χρόνο. Διατίθεται με  6 γάντζους. Μπορεί να κρεμαστεί από ένα βραχίονα ή άγκιστρο.

Διάμετρος: 25 cm

επιγονατιδα

επιγονατιδα

Η επιγονατιδα είναι άνετη, ελαφρια και εύκολη στη μεταφορά και σας δίνει τη δυνατότητα να εργαστειτε με  άνεση για ολες τις χρονικές περιόδους. Το εξωτερικό στρώμα είναι αδιάβροχο, ανθεκτικό, γρήγορο στέγνωμα  και διατίθεται σε γκρι γραφίτη.

κρεμαστρα εργαλειων

κρεμαστρα εργαλειων

Ένα φανταστικό εργαλείο κρέμεται για να κρατήσει τα εργαλεία μακρια από το πάτωμα και το θερμοκήπιό σας τακτοποιημένο και καθαρό. Έρχεται πλήρης με 5 clips "S", το οποίο μπορεί να μετακινηθεί κατά μήκος της γραμμής για να χωρέσει διαφορετικά εργαλεία.

Μήκος: 670 χιλιοστά