Θερμομονωση και σκιαση

Εξαρτηματα για θερμομονωση και σκιαση

Εξαρτηματα για θερμομονωση και σκιαση

Χρησιμοποιείται για την τοποθέτηση αφραπλαστ ώστε να δημιουργεί ένα κενό αέρος ανάμεσα σε τζάμι και αφραπλαστ για τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Μέγεθος πακέτου: 10τεμαχια

Αγκιστρα για θερμομονωση και σκιαση

Αγκιστρα  για θερμομονωση και σκιαση

Χρησιμοποιείται για τη τοποθέτηση αφραπλαστ ή για δίχτυ σκίασης  , όπως η πλαστική φούσκα ή συμψηφισμού με το πλαίσιο μέσα. Το βύσμα ωθείται διαμέσου του υλικού επένδυσης και στη συνέχεια να συστρέφονται και κλειδωμένο στη θέση του στη γραμμή υαλοπινάκων.

Μέγεθος συσκευασίας: 10 ή 30

Πλαστικα αγκιστρα

Πλαστικα αγκιστρα

Εύκολα στερεώνονται  στην οροφή, αυτά τα χρήσιμα άγκιστρα χρησιμοποιούνται σαν ελαφριά υποστηρίγματα για την ανάπτυξη φυτών όπως οι ντοματιές κ αγγουριές(τις δένουμε από τα άγκιστρα) .

Συσκευασία: 6τεμαχια

Αποστατες

Αποστατες

Χρησιμοποιείται για την τοποθέτηση αφραπλαστ ώστε να δημιουργεί ένα κενό αέρος ανάμεσα σε τζάμι και αφραπλαστ   για τις κρύες μέρες του χειμώνα.
Επιτρέπει τον αερισμό και μειώνει τη συμπύκνωση του αέρα.

Συσκευασία: 6τεμαχια

Αφραπλαστ

Αφραπλαστ

Η καλή μόνωση επεκτείνει τη διάρκεια ζωής των φυτών και την ανάπτυξη των φυτών, ιδιαίτερα κατά τους χειμερινούς μήνες όταν η ανάπτυξη είναι πολύ αργή και η προστασία από τον πάγο είναι ζωτικής σημασίας. Κάθε κιτ είναι 76εκ. x 9μετρα "και έρχεται πλήρης με τα εξαρτήματα και είναι εγγυημένη για 5 χρόνια σε αποχρωματισμό. Έρχεται πλήρης με πλαστικά άγκιστρα.

Διχτυ σκιασης

Διχτυ σκιασης

Στην οροφή του θερμοκηπίου από την έκθεση στον ήλιο, ειδικά αν το τμήμα της οροφής έχει νότιο προσανατολισμό, μπορεί να τοποθετηθεί δίχτυ σκίασης. Το δίχτυ τοποθετείται στο εσωτερικό του πλαισίου όπου  επιτρέπει τον εξαερισμού,  τη μείωση της θερμοκρασίας του θερμοκηπίου και παρέχει μια καταπληκτική  σκιά για τα φυτά μέσω της διάχυσης των ακτινών του ήλιου, εμποδίζοντας έτσι την καύση. Κάθε κιτ είναι 6μετρα x 180εκ. και έρχεται πλήρης με τους γάντζους.

Σιτα κατακορυφης κινησης

Σιτα κατακορυφης κινησης

Η Σίτα κατακόρυφης κίνησης σας επιτρέπει να αφήσετε την πόρτα του θερμοκηπίου σας ανοιχτή για τον εξαερισμό, ενώ, ταυτόχρονα, βοηθάει να κρατήσει έξω τα ανεπιθύμητα παράσιτα και ζώα.

Διατίθεται σε 3 πλάτη για να ταιριάξει 60εκ. , 90εκ. και μεγάλα ανοίγματα θυρών 120εκ. με ύψος πτώσης 205εκ. και είναι εξοπλισμένη με βαρέως τύπου δυο φερμουάρ και στις δύο πλευρές.

Το ύφασμα είναι επικαλυμμένο με PVC το οποίο είναι αδιάβροχο. Η εγκατάσταση είναι απλή και μπορεί να ολοκληρωθεί σε περίπου 10 λεπτά σε κάθε τύπο θερμοκηπίου.