συλλογη ομβριων υδατων

Big Drippa

Big Drippa

Αυτό το σύστημα ποτίσματος προσφέρει τα οφέλη χωρίς την ανάγκη δικτύου ύδρευσης. Διαθέτει 10.5litre τσάντα δεξαμενής νερού, 5 μέτρα σωλήνα άρδευσης και 6 ρυθμιζόμενους σταλαχτές. Το σύστημα μπορεί να τοποθετηθεί στο σκελετό του θερμοκηπίου.

Εάν ανακυκλώνουμε τα όμβρια ύδατα από τις υδρορροές σε ένα βαρέλι, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτό το νερό για να γεμίσει η BIG DRIPPA.

βροχομετρο

βροχομετρο

Ο μετρητής βροχής είναι μια πολύ απλή και εύκολη στη χρήση συσκευή για τη μέτρηση βροχόπτωση. Το βροχόμετρο διαθέτει μετρικές κλίμακες και η μέτρηση αντανακλά το βάθος της βροχής που έχει πέσει πάνω από την περιφέρεια στην κορυφή του μετρητή. Μια πολύ καλή ιδέα για τους κηπουρούς ή για τα μικρά παιδιά που συμμετέχουν σε προγράμματα κηπουρικής.

βαρελια συλλογης νερου

βαρελια συλλογης νερου

Η Simpas Greenhouse προσφέρει μια σειρά από μορφοποιημένα πλαστικά βαρέλια με ραβδώσεις χωρητικότητας έως 210litres. Το βαρέλι διασφαλίζει τη συλλογή των όμβριων υδάτων από τις υδρορροές και τα ειδικά κιτ συλλογής. Το βαρέλι τοποθετείται είτε σε τούβλα είτε σε ειδικό σταντ που παρέχει η Simpas Greenhouse ώστε να επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση και να ενσωματωθεί η βρύση.

100 Liter Water Barrel This slimline water barrel is ideal if space is limited.

 

 

συλλογη νερου σε μια υδρορροη

συλλογη νερου σε μια υδρορροη

Για να εξαλειφθεί η ανάγκη για περισσότερα από ένα βαρέλι, ένας σωλήνας τραβέρσα τοποθετείται κατά μήκος του πίσω μέρος του θερμοκηπίου όπου καταλήγει σε μία ένωση Τ που συνδέει τις δύο υδρορροές σε μία έξοδο. Αυτό με τη σειρά του επιτρέπει το νερό να πρέπει να μεταφερθεί από τις δύο υδρορροές σε ένα μόνο σημείο. Αυτό το κιτ μπορεί να τοποθετηθεί μόνο στο πίσω μέρος του θερμοκηπίου.

Τα βαρέλια νερού πωλούνται ξεχωριστά.

κιτ συλλογης νερου

κιτ συλλογης νερου

Η ένωση του κιτ με την υδρορροή βοηθά στην καλύτερη αποχέτευση των νερών.

Κάθε σετ αποτελείται από σωληνώσεις και τα καταστήματα για ένα τέλος κάθε υδρορροή και τα πώματα για να καταγγείλει τα αντίθετα άκρα. Το σύστημα λειτουργεί με τη συλλογή του βρόχινου νερού σε καθορισμένο βαρέλι ή άλλο σημείο.

Τα βαρέλια νερού πωλούνται ξεχωριστά.