ραφια

ανεξαρτητος βραχιονας ραφιων

ανεξαρτητος βραχιονας ραφιων

Οποιοδήποτε υλικό, για παράδειγμα ξύλο, αλουμίνιο, χάλυβας, μπορεί να καθίσει με ασφάλεια στην κορυφή του βραχίονα μέχρι 30cm βάθος. Οι βραχίονες παρέχονται σε ζεύγη και περιλαμβάνει όλα τα εξαρτήματα.

ραφια απο λαμαρινα

ραφια απο λαμαρινα

Το αλουμίνιο διαμορφώνεται σε ένα δίσκο, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή του κράματος και μπορεί να είναι επίπεδες ή αντεστραμμένες, ανάλογα με τη χρήση και περιλαμβάνει τα σημεία αποστράγγισης σε κάθε γωνία.

Πακέτο: 2 (περιλαμβάνει)

ραφια αλουμινιου διελασης

ραφια αλουμινιου διελασης

Αυτό το ράφι διέλασης αλουμινίου, η οποία έρχεται πλήρης με εξαρτήματα, είναι εξαιρετικά ισχυρή και όταν είναι βιδωμένο στο πλάι ή στο τέλος του θερμοκηπίου, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος παρέχοντας επιπλέον αντοχή σκελετού, καθώς και ένα χρήσιμο πρακτικό τμήμα.

                                                                  Πακέτο: 1 (Περιλαμβάνει)

 

Diamond Shelves

Diamond Shelves

Κατασκευασμένο από διελασμένο αλουμίνιο για μεγαλύτερη αντοχή. Αυτό το ράφι έχει σχεδιαστεί ειδικά για τα προϊόντα της Simpas Greenhouse. Τα ράφια μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιοδήποτε ύψος απαιτηθεί στο σκελετό του θερμοκηπίου και είναι κατασκευασμένο με ένα δικτυωτό σχεδιασμό, επιτρέποντας τον πρόσθετο εξαερισμό σε οποιαδήποτε προϊόντα που διατίθενται στην επιφάνεια εργασίας, και είναι ιδανικό για υγρά αποστράγγισης σε σύγκριση με το παραδοσιακό σταθερό ράφι.

 

Τα ράφια μπορούν να συνδυαστούν για να κάνουν μεγαλύτερα μήκη
Πακέτο: 1 (Περιλαμβάνει)

 

 

 

 

 

ραφι 70χ25cm