Παγκοι εργασιας

κοσκινο

κοσκινο

Ένα βαθυ πλαστικό κόσκινο που διαθέτει ενσωματωμένο σκληρό πλέγμα απο χάλυβα, το οποία είναι ιδανικο για κοσκίνισμα για να δώσει την τέλεια βάση για την επιτυχια των σπόρων. Οι τρύπες είναι 9 χιλιοστά πλάτος και 5 χιλιοστά ύψος και είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο πολυπροπυλένιο και γαλβανισμένο χάλυβα.

Μηκος : 43εκ.

πλατος : 36εκ.

υψος : 14εκ.

  
  
  

σακουλα αναπτυξης σπορων

σακουλα αναπτυξης σπορων

Η σακουλα  είναι στεγανή και έτσι μπορεί  να αποτρέψει το  βρώμικο νερό από τους σπορους που εχουμε φυτεψει.

Μήκος:    120εκ.
Πλάτος:    48εκ.
Ύψος:       6εκ.

εργαλειοθηκη για γλαστρες

εργαλειοθηκη για γλαστρες

Ένας τέλειος σύντροφος για τις γλάστρες. Κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο πολυπροπυλένιο, το ράφι κάθεται με ασφάλεια στο επάνω χείλος της γλάστρας και προσφέρει 3 εσοχες για την αποθηκευση εξαρτημάτων και εργαλείων διατηρώντας το χώρο εργασίας καθαρό από εμπόδια.


Μήκος:   75εκ.
Πλάτος:  23εκ.
Ύψος:     8εκ

δισκος για γλαστρες

δισκος για γλαστρες

Ο δισκος διαστασεων  73εκ. x 67εκ. είναι ένα ανθεκτικό εργαλείο δουλειάς με πολλές χρήσεις. Κατασκευασμένη από ανθεκτικό πλαστικό σε πράσινο ή μαύρο χρώμα.Προσφέρει ένα εξαιρετικό χώρο εργασίας.

παγκος με περσιδες αλουμινιου

παγκος με περσιδες αλουμινιου

Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο προσφέρει ανθεκτική απόδοση και ευελιξία και αποτελει την ιδανική επιλογή για κάθε θερμοκηπίο. Διατίθεται σε ένα μέγεθος μόνο, αυτό το δύο επιπέδων οπου σας  επιτρέπει να ελέγχετε την προσαρμογή για κάθε απαίτηση, με αποτέλεσμα να γίνει πολύ χρήσιμο κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών, όταν τα φυτά χρειάζονται περισσότερο αερισμό και λιγότερο νερό.


Μηκος:   143εκ
Πλάτος:   62εκ.
Ύψος:   103εκ.

σταντ εργασιας

σταντ εργασιας

Ένα καταπληκτικό σταντ εργασίας, το οποίο συνδυάζει διπλό ραφι μπροστά και στο πισω μερος σε διαφορετικα επιπεδα.


Μηκος:  107εκ.
Πλάτος:  67εκ.
Ύψος - Εμπρός: 98εκ.

Ύψος - πισω: 153εκ.

παγκοι γλαστρων

παγκοι γλαστρων

Το ύψος εργασίας του πάγκου είναι ιδανικό για κάθε εργασια, όπως είναι η τοποθέτηση  γλάστρων ή η μεταφορά των νεογέννητων  φυτών.Το 6εκ. εμπρόσθιο χείλος εμποδίζει την διαρροή και η περιοχή εργασίας έρχεται πλήρης με 12εκ. τρύπα διαμέτρου που επιτρέπει την πρόσβαση για κάθε σπατάλη που πρέπει να συλλέγονται στη χοάνη παρακάτω, η οποία είναι αρκετά μεγάλη για να αποθηκεύσετε μια άφθονη προσφορά της λιπασματοποίησης και επιπλέον γλάστρες.

 
Μηκος: 70εκ.  Πλάτος: 61εκ.
Ύψος - Εμπρός:   108εκ.
Ύψος - πισω:      135εκ.