θερμοκηπια με πλατος 1,90m

Διατίθεται σε 3 μεγέθη:
1,40m x 1,90m
1,90m x 1,90m
2,60m x 1,90m


Το Πολυκαρμπονικό θερμοκήπιο 4 χιλιοστών μπορεί να σας παραδοθεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ένας εξαεριστήρας και η χαμηλή είσοδος που τα συναντούμε σε πολλά άλλα θερμοκηπια Simpas Greenhouse περιλαμβάνονται στον στάνταρ εξοπλισμό. Με μία εξαιρετική προσφορά από τα  πακέτα θερμοκηπίων, αν το κόστος είναι το πρωταρχικό μέλημά σας, αυτό το θερμοκήπιο θα σας κερδίσει.

Απεριόριστα μήκη θερμοκηπίου από 130 cm

Για πολλά χρόνια τώρα, το θερμοκήπιο Craftsman υπήρξε μια αγαπημένη επιλογή για έναν σοβαρό καλλιεργητή. Αυτό οφείλετε στο γεγονός οτι το μήκος του θερμοκηπίου  1,90m, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μεγέθη, δεδομένου ότι επιτρέπει την ύπαρξη άφθονου αποθηκευτικού χώρου, χωρίς να αφαιρεί χώρο από την μεγάλη λειτουργική περιοχή του.

 

Απεριόριστα μήκη θερμοκηπίου από 130 cm

Το θερμοκήπιο High EAVE προσθέτει επιπλέον ύψος 30cm της καλλιέργειας στο προηγούμενο μοντέλο θερμοκηπίου το λεγόμενο θερμοκήπιο Craftsman πλάτους από  1,90m.

Το παρόν θερμοκήπιο προσφέρει μεγαλύτερο ύψος ώστε να τοποθετείτε περισσότερα προϊόντα, οι ψηλότερες πόρτες προσφέρουν ευκολία στην πρόσβαση καθώς και περισσότερο ελεύθερο χώρο για να τοποθετήσετε τα επιπλέον αξεσουάρ που τυχόν χρειάζεστε να έχετε στο θερμοκήπιο σας.

 

Απεριόριστα μήκη θερμοκηπίου από 130 cm

Το θερμοκήπιο Wide Strata πλάτους 1,90m, υπερέχει ξεκάθαρα από τα περισσότερα θερμοκήπια στην αγορά. Χάρη στο επιπλέον ύψος, προσφέρει επιπλέον χώρο εργασίας παρέχοντάς ένα πολύ πιο υγιεινό και καθαρό περιβάλλον κάνοντας την παραγωγή σας να ανθίσει καλύτερα. Επιπλέον η ευρυχωρία του θερμοκηπίου σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε καλύτερα όλους τους χώρους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο θερμοκήπιο.

 

Απεριόριστα μήκη θερμοκηπίου απο 130cm

Το θερμοκήπιο  GX600  είναι επίσης ένα θερμοκήπιο που μπορεί να ξεχωρίσει σε  οποιοδήποτε κήπο ή αγροκήπιο. Ένα από τα κορυφαία μοντέλα των θερμοκηπίων μας του Simpa greenhouses, αυτό το προϊόν είναι εφοδιασμένο με εξαιρετικά χαρακτηριστικά στο στάνταρ εξοπλισμό για να διασφαλιστεί ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία από την πρώτη στιγμή.

 

Απεριόριστα μήκη θερμοκηπίου από 130 cm

Το θερμοκήπιο Titan 1,90m πλάτους, υπερέχει ξεκάθαρα από τα περισσότερα μοντέλα θερμοκηπίων στην αγορά. Τα θερμοκήπια μας είναι ούτος η άλλος γνωστά για την αντοχή τους,  αλλά η τεχνολογία που χρησιμοποιείται από τιτάνιο, προσφέρει το καλύτερο και δυνατότερο πλαίσιο. Τα χαρακτηριστικά που προσφέρονται σε αυτό το θερμοκήπιο είναι πολλά αφού το επιπλέον ύψος του προσφέρει μεγαλύτερη αξιοποίηση του ελεύθερου χώρου για καλλιέργεια. Επιπλέον τα φυτά μπορούν να αναπτυχθούν σε έναν καθαρό και υγιεινό περιβάλλον προσφέροντας σας αυξημένη παραγωγή.  Επιπλέον το ύψος του θερμοκηπίου προσφέρει χώρο που μπορεί να αξιοποιηθεί με την τοποθέτηση επιπλέον ραφιών για την αποθήκευση χρήσιμων εργαλείων για το φύτεμα και την καλλιέργεια σας.