θερμοκηπια με πλατος 2,30m και 2,60m

Απεριόριστα μήκη θερμοκηπίου από 130 cm

Το θερμοκήπιο Vantage από την Simpas Greenhouse παρέχει την λύση σε όλους εσάς που θέλετε να αξιοποιήσετε μεγαλύτερη περιοχή από τον χώρο σας. Καθώς αυτό το νέο μοντέλο θερμοκηπίου με μέγεθος τα  2,30 μέτρα, σας καλύπτει χωρίς συμβιβασμούς ενώ περιλαμβάνει διπλές πόρτες, προβαλλόμενους βραχίονες, φυσικά το εξαιρετικό κατώφλι χαμηλής πρόσβασης και όλα τα αξεσουάρ που διατίθενται για κάθε μοντέλο ώστε να δημιουργήσετε ένα εξαιρετικό περιβάλλον ανάπτυξης για τις καλλιέργειές σας.

 

Απεριόριστα μήκη θερμοκηπίου από 130 cm

Το μακράν καθιερωμένο μοντέλο θερμοκηπίων Belmont συνεχίζει να αναπτύσσεται και παραμένει πάντα μια δημοφιλής επιλογή για τους πελάτες της εταιρείας Simpas Greenhouse.

Το θερμοκήπιο αυτό προσφέρει ένα συνδυασμό από κλασσικό σχεδιασμό με πλήρη χαρακτηριστικά σε ένα υγιές και μεγάλο περιβάλλον για την σωστή ανάπτυξη των φυτών και των καλλιεργειών σας.

 

Απεριόριστα μήκη θερμοκηπίου από 190 cm

Το θερμοκήπιο GX800 είναι ένα από τα κορυφαία μοντέλα μας και ξεχωρίζει για τις προδιαγραφές του σε οποιοδήποτε κήπο. Το θερμοκήπιο αυτό είναι εφοδιασμένο με τα καλύτερα χαρακτηριστικά και λειτουργεί ώς πρότυπο για να έχετε την καλύτερη εμπειρία.

Το επιπλέον ύψος του θερμοκηπίου προσφέρει έναν πρακτικό χώρο εργασίας με κατάλληλο φωτισμό και αέρα με διπλές πόρτες και διπλούς εξαεριστήρες οροφής καθώς και δυο πλευρικές γρίλιες, κάνιστρα αναρτημένα σε σιδηροτροχιές, ράφι diamond και κατώφλι χαμηλής πρόσβασης. Είναι ένα θερμοκήπιο πολύ ισχυρό αφού τόσο στο αέτωμα όσο και στο άκρο της πόρτας, αποτελείτε από αλουμίνιο από τιτάνιο με vect- Core τεχνολογία. Το θερμοκήπιο αυτό είναι βέβαιο ότι αρμόζει σε κάθε υπαίθριο χώρο.

Απεριόριστα μήκη θερμοκηπίου από 190 cm

Για εσάς που η δύναμη είναι πρωταρχικός παράγοντας για την επιλογή του θερμοκηπίου σας, επιλέξτε το θερμοκήπιο Titan. Τα θερμοκήπια μας είναι ούτος η άλλος γνωστά για την αντοχή τους, όμως η τεχνολογία Core-vect προσφέρει ένα παχύτερο πλαίσιο από κάθε προϊόν του παρελθόντος όπως και μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε αλουμίνιο από τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές κι αυτός είναι ο λόγος που αισθανόμαστε ότι δεν υπάρχει ισχυρότερο θερμοκήπιο στο Ηνωμένο Βασίλειο σήμερα. Περιλαμβάνει στο βασικό εξοπλισμό επιπλέον πολλά χαρακτηριστικά γνωρίσματα, όπως μεγάλο διπλό άνοιγμα της πόρτας με χαμηλή πρόσβαση στο κατώφλι, κινητές γρίλιες με 10 λεπίδες, τσιμούχες στο θόλο, υποστύλωμα σε κάθε μπάρα και διατίθεται σε αλουμίνιο ή μια επιλογή από τα τρία πανέμορφα χρώματα.